Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 21:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen:

€ 4,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Neutrale verpakking

Erotheekonline verzendt snel en anoniem naar uw adres of opgegeven afleveradres. Al onze bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van erotheekonline op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is. In verband met privacy staat er altijd “Postorder” als afzender. Uw bedrijfsadres staat vermeld als afzenderadres.

 

Levering alleen op het door u opgegeven adres (niet bij de buren).

Uw order wordt verstuurd naar het door u opgegeven adres. Dit kan uw eigen adres zijn of een afleveradres. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt uw order niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden. Indien ook bij de tweede bezorgpoging het pakket niet afgeleverd kan worden, krijgt u een notificatie waarmee de bestelling afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor. Bij verzending via DHL, Bpost of FedEx worden er twee bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst.

 

Hoe ziet een pakket van Erotheekonline er uit?

Hieronder ziet u voorbeelden van de buitenzijde van onze pakketten.

Verder vindt u hier een afbeelding van een adressticker. De naam Erotheekonline is niet zichtbaar.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van postNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.