Jouw product promoten met digitaal drukwerk: welke vorm kies je?

De wereld van digitaal drukwerk kent oneindig veel mogelijkheden. Zeker bij bedrijven als Megavista! Megavista Print & Packaging beschikt namelijk over de nieuwste UV flatbed printers die op allerlei verschillende materialen kunnen printen. Wil jij aan de slag met geprint promotiemateriaal? Doe dan inspiratie op met behulp van deze blog of neem direct contact op met Megavista voor advies, dan helpen zij je graag verder!

Waarom digitaal drukwerk inzetten?

Jij wilt zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met jouw product(en). Hoe zorg je ervoor dat je deze helder en professioneel onder de aandacht brengt? Met digitaal drukwerk heb je de indruk van jouw potentiële klant helemaal zelf in de hand. Ga je voor een ‘in your face’ benadering? Of een meer subtiele indruk? Het kan allemaal! In deze blog delen we een aantal vormen om digitaal drukwerk in te zetten op bijvoorbeeld beurzen of op andere fysieke plekken.

Wand en staande displays

Waar een wand is, kun je wanddecoratie plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag met reguliere posters, maar er is nog veel meer mogelijk met digitaal drukwerk! Want wat als de wanden net niet goed uitkomen om goed de aandacht te vragen met posters? Dan creëren we gewoon onze eigen wand met een wand display of roll-up display!

Overig staand digitaal drukwerk

Om meer diepte te creëren combineer je wand displays en roll-up displays eenvoudig met andere staande items, zoals:

  • Standee displays
  • Staande kartonnen designs
  • Staande displays
  • Uitgesneden vormen en levensgrote figuren (lifesizers)
  • Kijkgat wanden
  • Beachflags

Stands en meubels

Heb je meer ruimte dan een wand of hoek om mensen te activeren? Misschien zijn stands en/of meubels dan een passende uiting voor jou. Deze kun je ook volledig naar wens laten bedrukken. Van complete zithoeken tot stands met statafels!

Stands

Stands worden veel gebruikt op verschillende evenementen zoals beurzen en opendagen. Jij onderscheidt je van alle andere stands door die van jou compleet te bedrukken in jouw huisstijl. Snel klaar én indrukwekkend. Wat dacht je van een wand met balie, sterk genoeg om een televisie aan op te hangen?

Naast kant-en-klare stands op maat, kun je natuurlijk ook een stand samenstellen met losse items. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld de wanden en roll-up displays van Megavista in combinatie met verschillende andere vormen als toonbanken en statafels.

Opbergmeubels

Zoek je digitaal drukwerk vormen waarin je meteen je product kunt presenteren? Ook dat is mogelijk! Voor ieder product kan een passende display gemaakt worden. Zelfs voor zware producten, zoals flessen wijn en boeken! Doe inspiratie op in de webshop van Megavista, waar je onder andere allerlei verschillende boeken- en drankkasten, maar ook blister displays en kledingkasten met haken tegenkomt.

Zitmeubels

Een comfortabele plek aanbieden voor potentiële klanten? Dat wordt zeker op een beurs erg gewaardeerd. Daarnaast biedt het je natuurlijk de kans om rustig een praatje met iedereen te maken. Nu kun je natuurlijk een simpele stoel neerzetten, maar waarom zou je niet ook hier een marketinguiting van maken? Laat bijvoorbeeld krukjes, stoelen en complete banken bedrukken met jouw mooiste ontwerpen.

Alles is mogelijk met digitaal drukwerk

Zoals je ziet is er heel veel mogelijk wanneer je kiest voor digitaal drukwerk. Maar er is nog meer! Veel te veel om op te noemen in één blog. Bekijk alle mogelijkheden op de website van Megavista of bespreek jouw ideeën met hen. Jij bent immers de expert op het gebied van jouw merk, zij op het gebied van print en packaging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *