Maak indruk op je publiek met levensgrote standee displays

Je kent ze waarschijnlijk voornamelijk uit bioscopen: de grote kartonnen promoborden die op zichzelf kunnen staan en zo op een unieke manier aandacht vragen voor een product – of film, natuurlijk. Heb je er wel eens aan gedacht om zoiets zelf voor je promotionele activiteiten in te zetten? Waarschijnlijk had je nooit bedacht dat zo’n display iets voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen, of dacht je dat het veel te duur zou zijn. Niets is minder waar! Met standee displays zet je een statement neer dat je publiek niet snel zal vergeten. Wij vertellen je hoe je er slim gebruik van maakt!

Je product op een unieke manier onder de aandacht brengen

Waar jouw organisatie zich ook in specialiseert, het succes van je product is afhankelijk van zichtbaarheid op de juiste plaatsen. Mensen nemen je product bewust of onbewust in zich op als je het op tactische plekken onder de aandacht brengt, en ze zullen eerder voor een product kiezen dat er aanlokkelijk uitziet: fysieke displays spelen hier nog altijd een grote rol in. Plaats je een kartonnen display op een strategische plek, dan kan het publiek niet om jouw product of initiatief heen en krijgt jouw bedrijf de promotie die het verdient!

Offline naar online marketing

Pak je het helemaal goed aan, dan breng je jouw offline display ook online onder de aandacht. En daar kun je ook het publiek voor inzetten! Hoe groter en indrukwekkender jouw display, hoe groter de kans dat iemand ermee op de foto wil en zo op zijn of haar socials aandacht genereert voor jouw merk of product. Laat dus niet alleen een mooi display maken, maar start ook een social media actie en haal nog meer rendement uit je offline promotiematerialen.

De voordelen van standee displays

Waarom je specifiek zou kiezen voor standee displays? Met name omdat deze uiterst betaalbare promomaterialen zich zo makkelijk laten opbouwen en afbouwen. Ze bestaan vaak uit één of meerdere lagen golfkarton, waardoor ze altijd licht van gewicht zijn en zich makkelijk laten verplaatsen. Heb je ze even niet nodig, dan laten ze zich ook gemakkelijk inklappen en opbergen. Je kunt ze keer op keer opnieuw gebruiken, dus ze zijn ook nog eens een duurzame investering als je je boodschap goed vormgeeft.

Breng je eigen ontwerp tot leven

Met een simpel, vlak design kun je al heel wat aandacht genereren. Maar benut vooral ook de vele mogelijkheden die de geavanceerdere standee displays met zich meebrengen! Niet alleen bestaan er verschillende 3D-designs, je kunt je display ook uit laten rusten met folderhouders, ruimte voor een beeldscherm, of zelfs een geluidsmodule. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Door je eigen ontwerp te maken, vertaal je zelf je wensen voor je display door naar het juiste eindresultaat en houd je zelf de touwtjes in handen. Maar ben je nu niet zo thuis in visueel ontwerp? Laat dit dan doen door een specialist: alleen met een schitterend ontwerp raak je vaak de juiste snaar bij je publiek.

De mooiste standee displays vind je bij Megavista

Wil jij je eigen standee displays laten maken? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Megavista. Deze specialist in drukwerk en promomaterialen heeft niet alleen een uitgebreid aanbod standee displays voor je in huis, ze kunnen ze ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven voor je opmaken en produceren. Zo komt jouw boodschap of product altijd prachtig uit de verf! Bekijk de mogelijkheden op hun website of neem contact met ze op voor maatwerk oplossingen.

Bekijk standee displays van Megavista Contact opnemen