Graszoden van Topgazon

Wil jij straks genieten van een prachtig gazon? Dan ben je bij Topgazon aan het juiste adres! Dankzij onze graszoden van uitstekende kwaliteit weet jij zeker dat je in het voorjaar geniet van een heerlijk fris en groen gazon. Topgazon staat bekend om de hoge kwaliteit van graszoden, die bovendien ook nog eens op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd.

Voordelen graszoden Topgazon

Een aantal van de voordelen die het bestellen van de graszoden van Topgazon met zich meebrengen zijn hierboven al beschreven. Zo ben je verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, wanneer je besluit om de graszoden bij ons aan te schaffen. Andere voordelen waarvan je profiteert, zijn onder meer:

  • Ons uitgebreide assortiment
  • Eenvoudig te vervoeren en te leggen
  • Zeer volle en stevige graszoden

Graszoden per rol

Je kunt de graszoden bij ons per rolletje kopen. Dat zorgt ervoor dat het vervoer en het leggen hiervan als zeer gemakkelijk wordt ervaren. Bovendien kun je op die manier ook rustig bekijken hoeveel rollen je precies nodig denkt te hebben. Iedere graszode is 250 centimeter lang en 40 centimeter breed. Je kunt dan ook het beste één rol per vierkante meter rekenen bij het bestellen. De dikte van de graszoden is 1,5 centimeter en het gewicht ligt rond de 13 tot 18 kilo.

Op milieuvriendelijke manier gekweekt

Bij Topgazon vinden we het milieu erg belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat ons productieproces helemaal milieuvriendelijk is ingericht. Tijdens het kweken van graszoden wordt er dan ook uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke (organische) meststoffen. Bovendien beperken we het gebruik van bestrijdingsmiddelen tot een minimum.

Jouw ideale tuin met de producten van Topgazon

Met het kopen van de graszoden bij Topgazon, zet je de eerste stap richting het creëren van een prachtig gazon. Door de uitstekende kwaliteit van onze producten kun je er ook nog eens vanuit gaan dat je hier gedurende lange tijd van kunt genieten. En, wanneer je besluit om de graszoden bij ons te bestellen, ben je ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

Advies op maat

Ben je overtuigd geraakt door de kwaliteit van onze graszoden? Dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen. In dat geval kun je de door jou gewenste producten gemakkelijk in je winkelwagen stoppen en afrekenen. Vervolgens doen wij ons best om het product zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Heb je toch nog vragen over onze graszoden? Neem dan gerust contact met ons op!