Hoe gebruik ik een vibrator?

Er zijn veel verschillende soorten vibrators in verschillende maten en vormen. Een vibrator kan voor extra genot zorgen in u seksleven. Als u een vibrator heeft gekocht is het goed om die eerst schoon te maken voordat u de vibrator gebruikt. Sommige vibrators zijn waterproof maar de meeste niet. Lees daarom eerst goed de productomschrijving voor dat u hem in water wilt gebruiken. U kunt een vibrator goed schoonmaken met een toy reiniger. Voordat u de vibrator gebruikt test dan van te voren of hij het doet. Dat kunt u doen door hem aan te zetten van alle standen of door hem meteen te gebruiken. als de vibrator het doet kunt u beginnen met het vertrouwd worden met de vibrator. Veel mensen doen dat voor het eerst alleen. Dit is handig zo dat als u de vibrator met u partner gaat gebruiken dat u alle mogelijkheden weet. Na gebruik van de vibrator moet u deze altijd schoon maken.

Aan de slag

Voor je gaat beginnen zorg er dan voor dat je of jullie een juiste omgeving creëert maak het je makkelijk zo dat je tijdens het bezig gaan niet gestoord kan worden. Je kunt beginnen met het strelen van de huid de trillingen van de vibrator kan voor een ontspannend en kalmerend gevoel zorgen. U kunt bijvoorbeeld beginnen bij de nek, schouders en rug en door een ritmisch strelende beweging druk uitvoeren op je spieren. Als je verder wilt gaan breng dan wat glijmiddel aan tussen de benen en laat de vibrator zachtjes naar beneden gaan. Zo kunt u uw clitoris stimuleren met de vibrator. Als u de vibrator wilt inbrengen kunt u dat doen door iets meer druk te zetten op je lippen zodat die openen en zo u de gevoelige binnenkant bereikt. U kunt zich concentreren op het stimuleren van de clitoris door verschillende technieken te gebruiken. Zo kunt u zelf aanvoelen wat u fijn vindt. Zo kunt u bijvoorbeeld strijken, draaien, duwen, rollen en strelen om tot een orgasme te komen.

Hoe vindt ik de G-spot

Als je vibrator ook geschikt is voor vaginale penetratie dus je je ook proberen om de G-spot te stimuleren. Breng daarvoor wat glijmiddel aan op de vibrator. U kunt de vibrator het beste wiegend en rollend naar voren en naar achteren en van de ene zijkant naar de ander te bewegen. Als je er klaar voor bent houd je het topje tegen de opening en begin je druk uit te oefenen zodat de vibrator naar binnen glijd. Beweeg de vibrator langzaam naar onderen in de richting van de G-spot in de voorkant van de vagina.

Discrete zending van jouw vibrator

Heb je je favoriete vibrator gevonden? Bestel hem dan eenvoudig, veilig en discreet op Erotheekonline. Wij van Erotheekonline vinden je privacy erg belangrijk. Daarom leveren wij het pakketje uitsluitend op jouw (aflever) adres en worden al onze bestellingen verpakt in een neutrale verpakking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *