Toonbankdisplays

Er zijn vele manieren om op een creatieve manier reclame te maken voor jouw bedrijf. Een reclame uiting kan op verschillende wijzen worden uitgevoerd en zorgt ervoor dat jij de boodschap van jouw bedrijf op een fantastische wijze vorm kunt gaan geven. Eén van die manieren is het gebruik van een toonbankdisplay.

Wat is een toonbankdisplay?

Een toonbankdisplay is een kleine display van karton. Deze kan op bijvoorbeeld een balie staan, maar ook goed dienst doen naast de kassa, op een toonbank of op een bureau. In die zin is een toonbankdisplay dus multi-inzetbaar. Toonbankdisplays worden ook wel ‘baliedisplays’ genoemd.

Voordelen toonbankdisplay

Toonbankdisplays kennen verschillende voordelen. Het grote voordeel is dus dat jij de boodschap van jouw bedrijf op een mooie manier richting klanten of potentiële klanten kunt uitdragen. Bovendien heb je een toonbankdisplay door de gemakkelijke montage al snel staan en kunnen ze mooi worden gebruikt in combinatie met flyers, folders, visitekaartjes en ander promotiemateriaal.

Displays van Megavista

Een bekende speler op het gebied van toonbankdisplays, is het bedrijf Megavista uit Assen. Dit bedrijf beschikt over verschillende machines om prachtige toonbankdisplays van karton te maken. Dit soort displays kunnen bovendien in verschillende formaten en helemaal op maat gemaakt worden, waardoor jij zeker weet dat jouw displays perfect staan in jouw bedrijf of op de beurs.

Uitgebreid aanbod

Er valt nogal wat te kiezen op het gebied van toonbankdisplays. Mede doordat dit soort displays dus goed op maat te maken zijn, kun je meerdere kanten op. Dat zorgt ervoor dat jij altijd de juiste afmetingen kiest voor de presentatie van de display bij jou op de toonbank. Toonbankdisplays kun je tegenwoordig gemakkelijk online bestellen en op de gewenste locatie laten leveren.

Advies op maat

Het kan natuurlijk zo zijn dat het uitgebreide aanbod er juist voor zorgt dat je niet precies weet welke toonbankdisplay nou de beste keuze kan zijn voor jouw bedrijf. In dat geval kun je altijd contact opnemen met Megavista. De gespecialiseerde medewerkers weten vaak precies welke soort display het beste aansluit op jouw wensen en voorzien je van een advies op maat.