Kartonnen displays

Met een kartonnen display kun jij de boodschap van jouw bedrijf op een fantastische manier onder de aandacht brengen. Waar je bijvoorbeeld voor kunt zorgen, is dat het logo van de kartonnen display goed zichtbaar wordt. Met een kartonnen display kun je dus heel mooi opvallen op bijvoorbeeld een beurs, tentoonstelling of in de supermarkt.

Producten van karton

Producten van karton zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Door het uitgebreide aanbod kies jij daarom altijd voor een ‘kartonnen uiting’ die helemaal past bij jouw bedrijf en de visuele boodschap die jij uit wilt stralen. Wat voor soort producten zijn er allemaal? En welke van de kartonnen displays past het beste bij jouw doeleinde? Daarover willen we je graag meer vertellen in deze blog.

Meerdere voordelen

Met het bestellen van een kartonnen display profiteer je van meerdere voordelen. Eén van die voordelen is al even de revue gepasseerd, je kunt namelijk mooi jouw bedrijf uiten op een kartonnen displays. Andere voordelen waaraan je kunt denken zijn het lichte gewicht van een kartonnen display of de verschillende kanten die je op kunt qua lay-out van zo’n display.

Erg gemakkelijk in gebruik

Een kartonnen display is behoorlijk makkelijk mee te nemen. Juist daarom is zo’n product zeer goed geschikt om te gebruiken tijdens een beurs of tentoonstelling. Met een kartonnen display met opdruk kun je op een speelse manier aan jouw potentiële klanten laten zien waar je als bedrijf voor staat.

Uitgebreid aanbod

Door het uitgebreide aanbod van Megavista, zul je altijd een kartonnen display vinden die helemaal past bij de behoefte van jou (en jouw bedrijf). Naast kartonnen displays vind je bij Megavista onder andere kartonnen stoelen of krukjes terug. Ook voor kasten van dit materiaal of toonbankdisplays, ben je bij Megavista aan het juiste adres.

Advies op maat

Twijfel je over het juiste kartonnen product voor jouw organisatie? Heb je nog vragen over bijvoorbeeld het formaat van een kartonnen display? Neem dan gerust contact op met Megavista. Bij Megavista helpen ze jou graag verder met jouw zoektocht, zodat je zeker weet dat je uiteindelijk de juiste promotiematerialen aanschaft.