Vibrator kopen

Wilt u een vibrator kopen? Een vibrator is een populair seksspeeltje. Dat is ook niet zo vreemd, want een goede vibrator zorgt voor geweldige seksuele ervaringen. Geen mond of hand is zo effectief als de regelmatige trillingen van een goede vibrator. Het seksspeeltje is afgeleid van het mannelijk geslacht. Er wordt vaak gedacht dat een vibrator een ideaal middel is om de soloseks interessanter te maken. Echter blijkt dat de vibrator ook vaak gebruikt wordt tijdens de seks met de partner. Een vibrator is dan ook uiterst geschikt om het seksleven nieuwe impulsen te geven, of je nu wel of geen partner hebt.

Soorten vibrators (vibrator kopen)

Er zijn heel veel verschillende modellen vibrators. Naast de verschillende modellen bestaan de vibrators ook uit verschillende materialen en zijn ze voorzien van diverse technologieën en mogelijkheden. Hieronder een greep uit ons uitgebreide assortiment vibrators:

1) De natuurlijke vibrator
Het seksspeeltje lijkt op een natuurlijke penis, zowel qua vorm als qua uiterlijk

2) De klassieke vibrator
Het seksspeeltje heeft de vorm van een penis en is gemaakt voor inwendige stimulatie

3) De Tarzan vibrator
Het seksspeeltje stimuleert gelijktijdig zowel de g-spot als de clitoris.

4) De Ei vibrator
Het seksspeeltje is een kleinere variant van de vibrators en is speciaal ontworpen om helemaal in te brengen

5) De g-spot vibrator
Het seksspeeltje is ontworpen om de g-spot te stimuleren

(Hierboven staan de 5 vibrators op een rij.)

Naast bovengenoemde bekende modellen zijn er nog veel meer vibrators op de markt. Te denken valt aan de mini vibrator en de wand vibrator. Ook zijn er waterproof vibrators. Deze zijn uiterst geschikt voor gebruik in bad of onder de douche.

Welke vibrator moet ik kiezen?

Door het grote aanbod aan vibrators is het begrijpelijk dat je het moeilijk vindt om de juiste vibrator te kiezen. De perfecte vibrator kopen, is net zoals de perfecte man zoeken. Soms heb je wat geduld nodig, soms ga je de mist in, maar uiteindelijk past op elk potje een dekseltje. Belangrijk is om te kijken welk plekje je wilt stimuleren. Een vibrator kan je op verschillende manier stimuleren, namelijk:

clitoraal, vaginaal, g-spot en anaal. Wanneer je deze vraag hebt beantwoord vallen er al een aantal vibrators af en wordt de keuze makkelijker. Tevens is het handig om voor jezelf vastgesteld te hebben of je van intense of juist van wat subtielere trillingen houdt, of je vibrator wel of niet waterdicht moet zijn, wat je voorkeur voor formaat is, of deze qua vorm of design wel of niet op een penis moet lijken en wat je budget is. Wanneer je hier allemaal antwoord op hebt gegeven, wordt de zoektocht naar je nieuwe favoriete vibrator een stuk eenvoudiger.

Discrete zending van jouw Vibrator

Heb je je favoriete vibrator gevonden? Bestel hem dan eenvoudig, veilig en discreet op Erotheekonline. Wij van Erotheekonline vinden je privacy erg belangrijk. Daarom leveren wij het pakketje uitsluitend op jouw (aflever) adres en worden al onze bestellingen verpakt in een neutrale verpakking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *