Wat is eigenlijk een masturbator?

Een masturbator is eigenlijk een kopie van een echte vagina. Het wordt dan ook wel nepkut, kunstkut of nepvagina genoemd. Ze zijn meestal gemaakt van siliconen of rubber.

Aangezien er vele soorten zijn, is de vraag welke het beste bij je past een persoonlijke keuze. Bovendien is belangrijk met welk doel je de masturbator gaat kopen: is het een speeltje om jezelf te bevredigen of ga je de masturbator samen gebruiken met je partner.

Wat zijn de bekende merken en wat voor soorten zijn er?

Hoe de masturbator aan de binnenkant voelt is van groot belang. Er zijn verschillende soorten en maten. De meest bekende merken zijn Fleshlight en Tenga. De Fleshlight is het bestverkochte seksspeeltje voor mannen. De Tenga is ontwikkeld in Japan en hoewel dit product in de verste verte niet op een echte vagina lijkt, is het op dit moment het best verkochte speeltje in Japan. Aangezien deze producten in pocketvorm zijn, zijn ze makkelijk mee te nemen en zien ze er er niet uit als een seksspeeltje.

Er zijn ook blowjob masturbators, deze lijken op een mond. De normale modellen hebben niets extra’s, maar je kunt ook kiezen voor een variant met vibratie en een zuigende werking. De blowjob is gericht op orale bevrediging en zijn verkrijgbaar in diverse maten, materialen en uitvoeringen. Natuurlijk zijn er ook levensechte modellen verkrijgbaar. Op deze masturbators is alles levensecht, zoals schaamlippen, een anus en met een hele torso ook grote borsten. Ga je voor een “real-life experience” dan kun je voor zo’n levensecht model gaan.

Tenga – Air Tech Vacuum Cup

Midden/Normaal

All 3 Holes – Masturbatorset

Fleshlight Girls

Dillion Harper Crush

Het schoonmaken van je maturbator

Zorg ervoor dat je je masturbator na gebruik schoonmaakt met water. Haalde masturbator, zover dit kan, uit elkaar en maak de onderdelen schoon met zeep en water. Erzijn echter ook speciale toycleaners te koop, waarmee je je masturbator schoon kan maken, dit is wel zo hygiënisch en hiermee voorkom je ook infecties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *