Hoe houd ik mijn seksleven spannend?

Het leven is te kort om saaie seks te hebben. Seks kan vurig, geil, krassen-op-je-rug, uitgeput, niet meer kunnen lopen, elastisch zijn, ook als je lang bij elkaar bent. Maar hoe houd je het spannend? Elke relatie heeft vroeg of laat te maken met een seks-dip. Jullie doen het nog wel, maar eigenlijk weet je van het begin tot eind precies wat je kan verwachten. Af en toe een inkakker in het slaapkamerplezier is geen teken dat je relatie slecht is. Elk stelletje moet regelmatig nieuwe dingen blijven proberen om de boel spannend te houden. Tijd voor nieuwe moves! In deze blog vind je de gouden tips voor een geweldig seksleven!

Het is niet moeilijk

Wanneer je merkt dat je een beetje in de sekssleur terecht bent gekomen wil je er alles aan doen om jullie seksleven weer op te peppen. Je wilt het liefst dat de vonken eraf vliegen in de slaapkamer en dat jullie net als in de films vol hartstocht in elkaar armen in slaap vallen. Het is mogelijk, en het is niet moeilijk. Het kost wel dagelijks wat werk om dit punt (weer) te bereiken. Goede seks krijg je niet cadeau! Je moet eraan werken, en wij leggen je uit hoe!

Hoe houd ik mijn seksleven spannend: tip 1

Tip: Variatie houdt de spanning en het avontuur in jullie relatie.

Variatie in je seksleven zorgt voor blijvende spanning en zorgt ervoor dat er steeds iets te ontdekken valt. Variëren kun je op veel manieren doen. Maar begin te variëren in kleine dingen. Zet een ander soort muziek op, doe het eens in de woonkamer. Je kunt aan de slag gaan met glijmiddel en leuke seksspeeltjes (voor hem of voor haar). Begin jullie voorspel met een leuk erotisch spel, probeer nieuwe standjes, doe het op andere momenten van de dag en ga zo maar door.

Hoe houd ik mijn seksleven spannend: tip 2

Tip: Regelmatig seksen om de flow in jullie relatie te houden

Hoe minder je sekst, des te minder drive je op den duur zult hebben. Als je vaak sekst zal je merken dat je ook meer zin krijgt in seks, je lichaam past zicht aan. Het is misschien lastig om de drempel over te stappen, maar als je een geweldig seksleven wilt hebben zal je moeten streven naar minimaal twee seksbeurten per week. Hoe langer jullie geen seks hebben, des te minder verbonden jullie je zullen voelen als partners. Hoe minder verbonden, hoe kwetsbaarder jullie relatie.

Hoe houd ik mijn seksleven spannend: tip 3

Tip: de seks gaat niet om de seks

Seks draait niet om seks. Je hebt seks omdat je van elkaar houdt (binnen een relatie). Het gaat om verbondenheid met je partner. Dus stel je dat aspect van de seks voorop. Stel de liefde voorop en laat je leiden door je gevoelens. Verval tijdens het zoenen niet in gewoonte, maar zoen met passie en liefde. Proef en voel de ander. Wees je bewust van elkaar en ga echt in elkaar op. Knuffel, streel, speel en snuffel. Bedrijf de liefde met je lief, niet de seks

Hoe houd ik mijn seksleven spannend: tip 4

Tip: Praat met elkaar over de seks

Als je maar één ding gaat onthouden van dit artikel, zorg er dan voor dat dat dit punt is: blijf altijdmet je partner communiceren. De ander weet niet wat jij lekker en prettig vindt totdat jij het aangeeft en jij kan je partner niet volledig bevredigen als hij of zij niet laat weten watzijn of haar voorkeuren zijn. Het is heel simpel, maartegelijkertijd kan het erg lastig zijn. Communicatie is de sleutel tot succesvolle relatie, en dus ook totsuccesvolle seks. Leer elkaar door en doorkennen.Praatover alles en wees eerlijk en open. Communiceerniet alleen over de seks. Een goed en spannendseksleven is een soort overkoepelende sluier over jullie hele relatie. Hoe beter jullie met elkaar overweg kunnen, des te beter jullie seksleven zal worden. Dus blijf met elkaar praten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *