Hoe gebruik ik een dildo?

Je kunt een dildo goed gebruiken tijdens het voorspel en is dan ook erg lustopwekkend. Tijdens de voorspel kun je dan ook met een dildo de g-spot of p-spot extra stimuleren zodat je nog beter kunt klaarkomen. Je kunt een dildo vaginaal en anaal gebruiken daarom zijn er dildo’s in verschillende maten, vormen en kleuren. Als u een dildo gebruikt is het altijd goed om de dildo voor en na gebruik goed schoon te maken. Dit kunt u het beste doen met een van onze toy reinigers.

Samen een dildo gebruiken?

Omdat er veel verschillende dildo’s zijn is er voor elk stel een ander soort die u het beste kunt gebruiken voor de beste stimulatie. Wij raden aan om een dildo te kiezen die past bij jullie wensen en verwachtingen.

– wilt u als vrouw samen met je vriendin tegelijk genieten van een dildo? Kies dan voor een dubbel dildo zo worden jullie beide tegelijk gepenetreerd door dezelfde dildo.

– een voorbinddildo ook wel een strap-on dildo genoemd, kan voor zowel de man als vrouw voorgebonden worden, hiermee kunt u uw partner penetreren op het gewenste tempo.

– met de tarzan dildo kunt u uw vrouwelijke partners dubbel laten genieten door haar vaginaal te penetreren en haar clitoris te stimuleren met een extra stimulator onder of boven je eigen penis.

Als u de dildo wilt gebruiken zorg er dan voor dat u vochtig genoeg bent. Je kunt eventueel glijmiddel gebruiken zodat de dildo soepeler naar binnen glijdt. Dat voorkomt dat er scheurtjes in de vagina of anus komen.

Als u twijfelt over een extra seksspeeltje is een dildo een aanrader. Een dildo kan in elke grote en dikte komen en dus geschikt voor iedereen. Zo kan een groter model dildo gebruikt worden voor vaginaal en een kleiner model voor anaal.

Als je op het punt staat om de dildo in te brengen raden wij aan om het rustig op te bouwen dus niet alles in een keer inbrengen. Zo kunt u eerst lang u erogene zones gaan en eerst twee vingers inbrengen zodat de dildo er makkelijker in gaat en daarna pas beginnen met het penetreren. Wanneer u de dildo heeft ingebracht kunt u zelf een tempo bepalen wat u fijn vindt. Zo kunt u de dildo kantelen een beetje draaien of diep aan brengen zodat u uzelf goed kunt prikkelen. Ook raden wij aan om tijdens het penetreren de handen te gebruiken voor meer stimulatie.

Discrete zending van jouw dildo

Heb je je favoriete dildo gevonden? Bestel hem dan eenvoudig, veilig en discreet op Erotheekonline. Wij van Erotheekonline vinden je privacy erg belangrijk. Daarom leveren wij het pakketje uitsluitend op jouw (aflever) adres en worden al onze bestellingen verpakt in een neutrale verpakking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *