4 redenen om een pocketvering matras te kopen

matras bed

Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Maar welk matras moet je kiezen? In deze blog delen we alle voordelen van een pocketvering matras. De ideale keuze voor iedereen die het ‘s nachts vaak warm heeft, het milieu belangrijk vindt én gaat voor de optimale ondersteuning zonder daar te veel geld aan uit te geven.

1: De koelste slaapplek

Pocketvering matrassen staan bekend om hun optimale ventilatie. De zogenoemde ‘pockets’ zorgen voor een holle kern, waar frisse lucht makkelijk doorheen beweegt. Deze goede luchtcirculatie zorgt er onder andere voor dat transpiratievocht snel en efficiënt wordt afgevoerd. Heb je het ‘s nachts vaak warm? Kies dan voor een pocketvering matras en slaap weer lekker fris. Ook voor warme zomers is dit een uitkomst.

2: Duurzaamheid

Wanneer je duurzaamheid belangrijk vindt, wil je vast zo lang mogelijk met je matras doen. Ook dan is een pocketvering matras een goede optie. In tegenstelling tot latex en polyether matrassen, zul je bij dit matras bijvoorbeeld geen kuilvorming ontdekken. Het materiaal waarmee de veren zijn gemaakt kennen namelijk geen ‘materiaal moeheid’, zoals schuim dat wel doet! Een pocketvering matras gaat dan ook als snel 10 jaar mee.

3: Ondersteuning

Heb je wel eens last van je rug? Dan is een goed ondersteunend matras essentieel. Een pocketvering matras biedt optimale ondersteuning, dankzij het ‘pocket systeem’. Pockets zijn losse zakjes met een veer erin. Deze bewegen afzonderlijk van elkaar, waardoor ze met jou meebewegen. Dankzij de verschillende ‘comfortzones’ in het matras, bieden de pockets verschillende delen van je lichaam precies de ondersteuning die hierbij past.

4: Goedkope keuze

Zoals je ziet kent een pocketvering matras veel voordelen. Maar moet je daar dan de hoofdprijs voor betalen? Nee hoor! een pocketvering matras is zelfs één van de voordeligste keuzes, zeker wanneer je de levensduur van het matras hierin meeneemt. Bestel je je pocketvering matras bij Matrasconcurrent? Dan ben je helemaal voordelig uit. Deze webshop koopt groot in, waardoor jij altijd op de laagste prijs kunt rekenen.

Over Matrasconcurrent

Matrasconcurrent is dé specialist op het gebied van een goede nachtrust. In deze webshop vind je allerlei verschillende pocketvering matrassen, maar ook andere matrassen, boxsprings, hoofdkussens en nog veel meer! Daarnaast kun je ook shoppen in de fysieke winkels van Matrasconcurrent in Rogat, Zwolle en Slagharen.

  • Enorm aanbod tegen de laagste prijs
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €35,-*
  • 60 nachten proefslapen

*Minimum bedrag kan variëren, check de website van Matrasconcurrent voor het actuele bedrag.

Ga naar Matrasconcurrent.nl